RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Vastgebonden hond aan boom zorgt voor veel ophef

LOENEN - Een hond, vastgebonden aan een boom, werd maandag moederziel alleen aangetroffen bij de parkeerplaats van de Loenense Waterval. Het zorgde voor veel ophef op Facebook, maar de soep werd niet zo heet gegeten als gedacht.

'De hond werd uitgelaten door zijn eigenaren en wist zich los te rukken', legt Carmen Silos van de Dierenbescherming uit. 'De hond wist te ontsnappen en weg te lopen. We denken dat het beestje door iemand is gezien en vervolgens aan een boom is vastgezet, met de gedachte dat hij vast ontdekt zou worden.'

Het leverde op Facebook veel boze reacties op (de tekst gaat verder onder de post):

Silos vervolgt: 'Als er een hond aan een boom wordt vastgezet, denk je vaak niet het leukste. Maar dit was niets negatiefs.' Het is niet bekend wie de hond heeft gevonden en vastgebonden.

Terug bij baasjes

Het beest is inmiddels weer terug bij de eigenaren. De hond was opgevangen bij dierenasiel Kuipershoek in Klarenbeek. 'De hond was dolblij om de baasjes weer te zien. Als ik de eigenaar van de hond zou zijn, zou ik achterhalen wie de reddende engel was en even een bedankje sturen.'

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn