• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Veel minder ongelukken en diefstallen tijdens coronacrisis

APELDOORN - De coronacrisis heeft invloed op het werk van de politie, zo meldt een woordvoerder woensdag. Zo is het aantal verkeersongevallen bijvoorbeeld aanzienlijk afgenomen.

Daarnaast nam ook het aantal meldingen van woninginbraken, fietsendiefstallen en zakkenrollerij de afgelopen tijd flink af.

De politie ziet wel dat cybercriminelen inspelen op de crisis. Zo worden antibacteriële bankpassen, een COVID-tracker app en mondkapjes via internet aangeboden.

Allemaal nep, waarschuwt de politie.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00