RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Verander directie benoemt om Apeldoornse ambities waar te maken

APELDOORN - Per 15 september 2020 bestaat de directie van gemeente Apeldoorn naast gemeentesecretaris Theo Berben uit vier nieuwe themadirecteuren.

  • Frans Jorna, themadirecteur Interne en Externe Dienstverlening
  • Iris Leene, themadirecteur Maatschappelijke Ontwikkeling
  • Symone de Bruin, themadirecteur Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling
  • Giuseppe Raaphorst, themadirecteur Stedelijke Ontwikkeling (tijdelijke functie)

“Met een directieraad met vier vaste posities en één tijdelijke positie, is het mogelijk om de ambities van het college van burgemeester en wethouders waar te kunnen maken én invulling te kunnen geven aan de gewenste verandering in de organisatie”, zegt wethouder Personeel en Organisatie Jeroen Joon. “Ik heb het volste vertrouwen dat dit team, samen met de organisatie, in staat is om verder te bouwen aan de toekomst van onze mooie gemeente’, zegt hij. De benoeming van de nieuwe directie is onderdeel van een organisatieontwikkeling die de gemeente in 2019 heeft ingezet. Doel hiervan is het versterken van de concernsturing, een minder hiërarchische organisatie en meer grip krijgen op de gemeentelijke processen.

Gevarieerde mix
Gemeentesecretaris Theo Berben is blij met de variatie aan personen in de nieuwe directie. “We hebben nadrukkelijk gekeken naar een diversiteit aan kennis, competenties en expertise. Ook ben ik blij met de mix van mensen van binnen én buiten de organisatie. Daarmee behouden we een stuk continuïteit voor de organisatie én brengen we nieuw en fris elan in de concernsturing.” 

Voor meer informatie klik HIER

 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn