• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Versoepeling van de beperkende maatregelen. Wat kan wanneer?

ALGEMEEN – Na de persconferentie van 11 mei zijn enkele corona-maatregelen opgeheven. We mogen weer naar de kapper en de fysio, lekker buitensporten, naar de bibliotheek om even snel boeken te ruilen en de basisscholen en kinderopvang mochten hun deuren weer openen. Maar bij alles geldt nog steeds: iedereen dient zich aan de basisregels te houden. En organisaties dienen op hun beurt te voldoen aan de gestelde hygiëne eisen en ontzien van het openbaar vervoer.

Entree op afspraak
Diverse attractieparken hebben hun deuren geopend of onderzoeken nog hoe zij aan de gestelde eisen kunnen voldoen voor openstelling. Entree op afspraak om grote drukte te voorkomen in het park of in het openbaar vervoer. Tevens worden er hygiëne eisen gesteld aan o.a. het toiletbezoek.

Stap voor stap verder
Onder voorbehoud is het verder versoepelen van de maatregelen aangekondigd. Versoepelen kan alleen als het coronavirus onder controle blijft. Maar wat kan dan waar en per wanneer? Hier een overzicht.

Per 1 juni en 1 juli staan de volgende versoepelingen gepland.

Kijk HIER voor het Stap voor stap opheffen van de corona-maatregelen. 

Maar hierbij geldt: Alles is onder voorbehoud. Opheffen is alleen mogelijk zolang iedereen zich aan de basisregels houdt.

Hier de regels op een rijtje:

Kijk HIER voor de Hygiëneregels voor iedereen.

Kijk HIER nog even de Basisregels op een rijtje.

 

 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00