RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

[VIDEO] Speciaalbieren proeven tijdens de Prinsheerlijke Barretocht

Volle terrassen gisteravond (vrijdag 28 juni) in de Apeldoornse binnenstad. Nou was het natuurlijk heerlijk weer, dus dat zorgde daar ook voor. Maar er was iets te doen. Het was namelijk tijd voor de Prinsheerlijke Barretocht, georganiseerd door de Junior Kamer Apeldoorn (JCI).

Dit jaar konden deelnemers 10 speciaalbieren proeven. Met een speciaal paspoort konden zij de deelnemende kroegen af om steeds weer een nieuw biertje te ontdekken. Deze paspoorten waren van tevoren online te verkrijgen of vanaf 18.00 uur op het terras van het Stadscafé. In totaal deden dan ook 10 barren mee: Proef-locaal Het Achterom, Het Stadscafé, Mansion24, Rembrandt, De Toffer, Tapperij Den Olifant, Ale House, Café het Oude Huis, Het Nieuws van Apeldoorn en Schenkers.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn