RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Vijf jongeren in gecrashte auto, meisje (17) zwaargewond

APELDOORN - In de auto die maandagavond laat in Apeldoorn crashte, zaten niet drie maar vijf jongeren. Een van hen, een 17-jarig meisje uit Apeldoorn, is zwaargewond geraakt. Dat laat een politiewoordvoerder dinsdag weten.

De auto botste vlak voor middernacht op de Kayersdijk frontaal tegen twee bomen. Het meisje werd uit de brandende auto gered en met zwaar letsel afgevoerd naar het ziekenhuis.

Meer gewonden

Ook twee andere inzittenden raakten gewond, van wie er nog één in het ziekenhuis ligt. De inzittenden zijn allemaal tussen de 15 en 20 jaar oud en komen uit Apeldoorn en Hoenderloo. De auto werd bestuurd door een 20-jarige man uit Apeldoorn. 

De auto brandde na de crash volledig uit. Het is nog niet duidelijk hoe het voertuig van de weg is geraakt. De politie doet daar nog onderzoek naar.

Zie ook: Vrouw uit brandende auto gered na botsing tegen bomen in Apeldoorn

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn