• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Voortaan je fiets gratis, veilig, droog en centraal stallen.

APELDOORN – Vandaag is in de binnenstad een zesde fietsenstalling geopend. In het voormalige Kijkshoppand aan de Paslaan kan je je fiets gratis, veilig en droog stallen.
Deze stalling ligt lekker centraal en dus ideaal voor de intocht van Sinterklaas en de inkopen voor de feestdagen of …. een bezoekje aan de horeca.

Nu op 6 plekken
De afgelopen jaren is hard gewerkt om de capaciteit in de fietsenstallingen op orde te krijgen. De Serre, De Oranjerie, de Markstraat, Het Caterplein en Stadhuis en dan nu deze stalling middenin de stad. In totaal is er nu ruimte voor meer dan 3000 fietsen. En daar wordt goed gebruik van gemaakt. Dit jaar werden er al bijna 400.000 fietsen gestald in de stallingen in de binnenstad. De stallingen worden beheerd door een team van 23 beheerders van Lucrato. Zij staan dag en nacht, want veel stallingen zijn ook ’s nachts open, klaar voor Apeldoorn op de fiets.

Win-win-win
Op de fiets naar de binnenstad is een goed idee. Het is goed voor het milieu en je bespaart benzine- en parkeerkosten. De stallingen zorgen voor een opgeruimde binnenstad, doordat er minder fietsen op straat geparkeerd staan. En het voorkomen van diefstal of vernieling van je kostbare vervoersmiddel. Win-win-win dus!

Snel bij winkels en horeca
De stalling aan de Paslaan ligt op een ideale locatie. De Paslaan is een belangrijke toegangsweg naar de binnenstad. Vanuit de stalling ben je snel bij winkels en horeca.

Je vindt alle fietsenstallingen en de openingstijden op www.apeldoorn.nl/fietsenstalling. Wil je meer weten over de binnenstad, of op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Kijk dan op www.apeldoorn.nl/binnenstad.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn