RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Vrachtwagens hinderen ochtendspits op A1 en A15

RADIO KOOTWIJK - Op twee plekken in Gelderland had het verkeer maandagochtend last van ongevallen met vrachtwagens. Op de snelweg A1 bij Kootwijk ging een vrachtwagen op zijn kant. Daardoor werd één rijstrook afgesloten. Even later ging het ook mis op de A15 richting Gorinchem.

De vertraging op de A1 liep door de gekantelde vrachtwagen aardig op. De chauffeur bleef ongedeerd. Een rijstrook was afgesloten en automobilisten stonden voor Kootwijk zeker een half uur in de file. Weggebruikers kregen daarom het advies om te rijden via de A50 richting Arnhem en daar de A12 naar Utrecht te pakken.

Op de A15 was een vrachtwagen betrokken bij een ongeval bij Arkel in Zuid-Holland. Dat zorgde voor verkeer vanuit Tiel ook zeker voor een half uur vertraging. 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn