• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Vrouw (81) slachtoffer van wisseltruc bij pinautomaat

APELDOORN - Een vrouw van 81 is op 19 maart het slachtoffer van een wisseltruc bij een geldautomaat aan de Saloméstraat in Apeldoorn. Ze raakt daardoor geld kwijt.

Op beelden is te zien dat de vrouw tijdens het pinnen gezelschap krijgt van een man van middelbare leeftijd met grijs haar, een bril en een petje. Hij begint zich met haar te bemoeien, leidt haar af en kijkt ondertussen mee.

Bekijk de beelden.

De verdachte blijkt de pas van de vrouw te hebben afgepakt. Hij pint op een andere locatie geld met de pas van zijn slachtoffer.

De politie zoekt de man. Kun je helpen, bel dan de tiplijn op 0800-6070. Anoniem reageren kan ook, bel dan een ander nummer: 0800-7000. Er is ook een digitaal tipformulier beschikbaar. Vermeld in alle gevallen dit zaaknummer: 2019140652.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Avondnieuws
17:00 tot 18:00