RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Vue Filmfestival is van start gegaan

Het jaarlijkse Openlucht Festival, georganiseerd door  Vue Apeldoorn  en  Accress,  opende vrijdagavond 17 augustus dit jaar voor de eerste keer haar deuren.  Judith en Christien (mijn dochter en vrouw) waren erbij. Dat het Festival populair is bleek wel uit het hoge aantal bezoekers, zo’n 2000 mensen bezochten de openingsfilm ‘Mission: Impossible – Fallout’ waarin Tom Cruise schitterde.

Deze spannende film zette de toon voor de rest van het festival. Moeder en dochter gingen gewapend met eigen stoelen en hapjes richting het festivalterrein, kenmerkend voor het gebeuren in Park Berg en Bosch. Heerlijk ontspannen genieten op je eigen manier. De dames hadden wel voldoende warme kleding aan en een deken om niet te verkleumen. De temperatuur daalde snel in de loop van de avond.

Commentaar van de dames: ,,Wat is er heerlijker dan naar een film te kijken en als je naar boven kijkt de prachtige sterrenhemel te bewonderen.”.

Het filmfestival is een combinatie van gezelligheid en genieten in de openlucht. Moeder en dochter gingen dan ook voldaan naar huis om komende dinsdag weer terug te komen voor de “ladiesNight “.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn