• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Waar moet de Sint heen? Bekende Apeldoorners geven tips

APELDOORN - Nog een paar nachtjes slapen en dan is het eindelijk zover...Sinterklaas komt dan aan in Apeldoorn. Reden genoeg voor Apeldoorners Ronnie Tober, staatssecretaris Paul Blokhuis én onze eigen Sonja Booms om wat tips te geven aan de goedheiligman en zijn Pieten.

De drie vertellen allemaal vanuit hun eigen interesses welke plekken Sint en zijn Pieten zeker niet mogen vergeten aan hun bezoek aan Apeldoorn.

Zo moet de goedheiligman volgens Ronnie Tober absoluut een bezoek brengen 'aan de prachtige Julianatoren en het prachtige paleis Het Loo, maar ook de Apenheul en Berg en Bosch'. Omroep Gelderland-presentatrice Sonja Booms denkt dat Sint en Piet zich op dit moment zomaar schuil kunnen houden in het zendgebouw van Radio Kootwijk 'om wat te bedenken voor de cadeautjes.' 

Tekst gaat verder na de video:

Stoomtrein

Staatssecretaris en 'stoomtrein-liefhebber' Paul Blokhuis hoopt vooral dat de Sint met een mooie stoomtrein de stad binnen komt rijden. Alhoewel hij moet opletten dat hij niet vies wordt. 'Neem een paar extra mantels mee, want die locomotief is fantastisch mooi, maar ook hartstikke smerig', aldus Blokhuis.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn