RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Wacht jij ook langer dan 48 uur op de uitslag van de corona-test?

VAASSEN - Mensen die zich deze week hebben laten testen op corona in de teststraat in Vaassen, 1 van de 2 teststraten in N-O Gld, krijgen bij afname te horen dat de uitslag binnen 48 uur volgt. Niet dus.

Niet binnen 48 uur
Nu alle test laboratoria in Nederland zijn opgetuigd en er volgens het RIVM minder testen worden afgenomen dan er test laboratoria capaciteit is aanwezig is, wordt de belofte om de uitslag binnen 48 uur bekend te maken niet nagekomen. Bij navraag wordt te kennen gegeven dat het ‘wel 1,5 week’ kan duren voor de uitslag er is.

Waarom zolang wachten?
Is er een fout gemaakt? Of is de laboratorium test capaciteit onvoldoende?

Heb jij ook lang moeten wachten op de uitslag?
Feit is wel dat 1,5 week wachten op de uitslag niet fijn is. Zolang de uitslag van iemand die getest is niet bekend is, kun je daar niet zorg verlenen. Immers je wil niet het risico lopen zelf besmet te raken of anderen te besmetten.

Stuur jouw bevinding naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of reageer via Facebook.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn