RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Drie aanhoudingen na dreiging in Tiel met vuurwapens

BEEKBERGEN - De politie heeft vrijdagavond drie inzittenden van een personenauto aangehouden op de Arnhemseweg in Beekbergen. Dat gebeurde na een eerder voorval in Tiel. In de auto vond de politie ook wapens.

De politie hield het voertuig aan na een eerdere 'forse bedreiging in Tiel'. Daar was sprake van een zakelijk geschil met een 30-jarige Tielenaar, waarbij ook gedreigd zou zijn met vuurwapens. Na de dreigementen ging het drietal er per auto vandoor.

Apparatuur voor kentekenherkenning spotte de auto even later op de A50. Agenten brachten de auto bij Beekbergen tot stilstand en benaderden het voertuig met de nodige voorzichtigheid. Volgens een fotograaf gebeurde dat zelfs met getrokken wapens. Uiteindelijk werden dus drie mensen in de boeien geslagen. De verdachten zijn 28, 18 en 28 jaar oud en afkomstig uit Veendam.

In de auto vonden de agenten wapens. Die zijn in beslag genomen. De recherche onderzoekt de zaak verder. 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn