RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Foppen maakt verwachtingen waar en slaat toe op NK

APELDOORN - Mike Foppen heeft zondagmiddag toegeslagen op de NK Atletiek in het Apeldoornse Omnisport. Hij liep op de 3000 meter vol overtuiging naar de winst op de 3000 meter.

Foppen gold als favoriet voor de titel en maakte die ook goed waar. Na een wat 'slaperig' begin, zoals hij het zelf noemde, liep de Nijmegenaar vervolgens vol overtuiging naar de eerste plaats in uiteindelijk weer een uitstekende tijd: 7.52.97, dat betekende een kampioenschapsrecord. Dat deed hij voor Tim Verbaandert en Filmon Tesfu.

Tekst gaat verder na de video met de reactie van Mike Foppen:

Twee keer vierde

Antonny Ediagbonya was titelverdediger op het verspringen, maar de Arnhemmer kwam dit jaar niet verder dan de vierde plaats. Daar zal hij enigszins teleurgesteld in zijn.

Floor Doornwaard uit Heerde liep de 3000 meter en werd ook vierde. "Dat is een stomme plek natuurlijk", reageerde ze. Maar Doornwaard liep wel een uitstekende race, waar ze achteraf best tevreden mee was.

Tekst gaat verder na de video met de reactie van Floor Doornwaard:

Brons voor De Haan

Melissa de Haan uit Apeldoorn heeft zondag een medaille veroverd op het NK indoor in Omnisport in haar eigen stad. Ze werd derde op het onderdeel hoogspringen.

De Haan sprong een hoogte van 1.78 meter. Dat was tien centimeter lager dan de winnares Jeanelle Scheper. Tweede werd Britt Weerman, zij sprong over de lat die op 1.84 meter hing.

Zaterdag wonnen Benthe Konig uit Velp (kogelstoten) en Marije van Hunenstijn uit Apeldoorn (60 meter sprint) ook al brons. Anouk Vetter uit Arnhem won het onderdeel verspringen.

Zie ook:

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn