• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Wel babyvoeding willen, maar niet betalen

APELDOORN - Babyvoeding is niet goedkoop. Wie niet wil betalen en de voeding toch wil hebben, gaat nog wel eens over op diefstal.

Op 25 augustus gebeurt dit bij twee winkels van drogisterijketen Etos, eerst in Zwolle aan het Stationsplein en enkele uren later aan de Linie in Apeldoorn.

Bekijk de beelden.

In Zwolle stopt een man blikken babyvoeding in de tas van deze vrouw. Daarna gaan ze weg om elders toe te slaan.

Een medewerkster van Etos in Apeldoorn krijgt argwaan, nadat de vrouw de winkel heeft verlaten. Ze besluit personeel van de verderop gelegen vestiging van Kruidvat te waarschuwen. Ze heeft de vrouw met de tas die winkel zien binnengaan. 

Vermoedelijk heeft de vrouw dat in de gaten. Ze verlaat de Kruidvat en loopt weg. Als ze doorheeft dat de medewerkster van Etos nog steeds op haar let, zet ze het op een lopen.

Voor de caissière van Etos is dat het moment om de politie te bellen.

Kun je de politie helpen deze diefstallen op te lossen? Bel dan 0800-6070 of 0800-7000 (anoniem). Het digitale tipformulier van de politie vind je hier. Vergeet het zaaknummer niet: 2018384026 (Apeldoorn) en 2018383873 (Zwolle).

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl!

Het weer in Apeldoorn

Weersverwachting
Apeldoorn

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Symfocity
20:00 tot 22:00