RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

'Welcome to Earth'

APELDOORN - De Apeldoornse Science Fiction film geregisseerd en geschreven door Daan van ’t Einde is nu te bekijken op verschillende online platformen, zoals  Youtube en hun officicïele website. 

De film speelt zich af in 2618, de mensen zijn uitgestorven. Vier Aliens reizen naar aarde om het museum van de mensheid te bezoeken. ‘ Een film met unieke uitdagingen ‘ vertelt Daan. Voor dit project kon iedereen zich aanmelden via het open filmteam. Met meer dan 100 deelnemers werd de film gecreëerd.

In Apeldoorn zijn twee hallen van het Zwitsalterrein omgetoverd. Een tot het museum van de mensheid en de ander in een cockpit van een ruimteschip. ‘alles bij elkaar was het maken van de film, net als de uiteindelijke film zelf, een heel spektakel’ aldus Daan.

Met ‘Welcome to Earth is het toch gelukt om met minimale middelen een geloofwaardige film neer te zetten.’ De film is online te zien op: http://openfilmteam.nl/welcome-to-earth/

 

 

 

 

 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn