• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Wereldrecord schoentje zetten

APELDOORN - Apeldoorn trekt de stoute schoenen aan en gaat voor het wereldrecord schoen zetten. Peter Rijkers, initiatiefnemer van de wereldrecordpoging, gelooft er heilig in.

“Met de komst van Sint in Apeldoorn dit jaar komt het ene plan na het andere van de grond. Een poging ter verbreking van het wereldrecord schoen zetten kon natuurlijk niet uitblijven. Het idee van 2000+ schoentjes op één centrale plek in Apeldoorn – daar worden we nu al blij van!”

Help mee en zet je schoen
We roepen alle kinderen uit Apeldoorn op hun schoen te komen zetten en mee te helpen het record te verbreken. Het maakt niet uit hoe oud je bent. Van 9 november t/m 30 november kun je jouw schoen inleveren bij de Sint pop-up store, te vinden aan de Mariastraat in het centrum van Apeldoorn. En weet je wat de Sint wel kan waarderen? Een mooi ingekleurde kleurplaat in je schoen. Je downloadt een coole kleurplaat op www.sintinapeldoorn.nl/voor-kids/kleurplaten.

Onder de schoenzetters worden trouwens tien paar kinder UGG’s verloot! Inleveren van je schoen is op eigen risico, maar we gaan natuurlijk zorgvuldig met alle schoenen om.

Vol verwachting klopt ons hart
Op 1 december volgt de uitslag. Hebben we het gehaald en het wereldrecord verbroken? Wat een feest zou dat zijn! Wethouder Joon onthult hoeveel schoenen we met elkaar hebben gezet. Op 4 en 5 december van 13.00 uur tot 17.00 uur kan iedereen zijn schoen weer ophalen bij het Inpakhuis. Na zo’n tof initiatief is de Sint ons vast goed gezind met een leuk presentje in elke schoen.

Openingstijden Sint pop-up store
Woensdag 27 november t/m zondag 1 december: 13.00 uur – 17.00 uur
Woensdag 4 december en donderdag 5 december: 13.00 uur – 17.00 uur

Voor meer info zie HIER.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Black and Blues
22:00 tot 23:00