RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Wethouder Joon verlaat Apeldoornse politiek voor tijdelijke functie

Het Apeldoornse college van burgemeester en wethouders zal het vanaf zeer binnenkort zonder wethouder Jeroen Joon moeten doen. De VVD-wethouder krijgt een nieuwe functie. Daarmee verlaat hij de Apeldoornse politiek, maar blijft wel op de Veluwe.

Joon wordt namelijk waarnemend burgemeester van de gemeente Harderwijk. Dat maakt de Apeldoornse VVD bekend op social media. ,,Jammer voor ons, maar wij zijn ongelooflijk trots dat Jeroen Joon zijn werkzaamheden voor de Veluwe zal voortzetten'', meldt de partij.

De felicitaties stromen binnen. Veel Apeldoorners vinden het jammer dat Joon vertrekt. ,,Ai..Dat zal een groot gemis worden voor ondernemend Apeldoorn'', meldt onderneemster Miranda ter Voorde. Margien de Vries zegt: ,,Laat je het 'woestaantrekkelijke Apeldoorn' zomaar achter..'' Ze verwijst hiermee naar het feit dat Joon zelf Apeldoorn altijd zo noemt. 

Wie Jeroen Joon als wethouder zal gaan opvolgen is nog niet bekend. 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn