RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Wie-o-wie helpt het G-team van Victoria Boys

Het G-team van Victoria Boys is dringend op zoek naar (vrijwillige) trainers die het leuk vinden om een groep mensen met een handicap te trainen en te begeleiden.

Daarnaast zijn zij ook op zoek naar begeleiders voor de zaterdag die hun terzijde kunnen staan tijdens de thuis- en uitwedstrijden. De training is elke maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur. De thuiswedstrijden zijn op zaterdag om 11.30 uur. De tijdstippen van uitwedstrijden zijn afhankelijk van de tegenpartij. De groep bestaat uit 2 dames en 14 heren. De huidige begeleiding bestaat op dit moment uit 1 persoon.

Ook zijn ze nog op zoek naar gastvrouwen/heren, die op de zaterdagochtend/middag kunnen komen helpen met de ontvangst en begeleiding van de gasten op het wedstrijdsecretariaat?

Voor meer informatie/aanmelding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268, telnr. 055-5270581 www.apeldoornpaktaan.nl

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn