RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

WK Paracycling track in Omnisport Apeldoorn

Apeldoorn - De sportstad Apeldoorn is de afgelopen jaren gastheer geweest van verschillende grote sportevenementen. Van 14 maart t/m 17 maart vindt het WK Paracycling track in Omnisport Apeldoorn plaats.

Sport voor iedereen
De wedstrijd- en trainingsaccommodatie Omnisport met het Veluwse landschap om de hoek werpen hun vruchten af. Dit getuige de vele sportieve successen.
En niet alleen voor de gezonde sporters. 

Absolute wereldtop
Wethouder N.T. Stukker is aanwezig bij de start van het WK. "Het WK Para-cycling past ontzettend goed in de gedachte van de gemeente Apeldoorn dat iedereen mee moet kunnen doen.”
Vier dagen lang staat hier de absolute wereldtop in Apeldoorn aan de start.

Inzet
"De wielrenners die aan het WK meedoen kunnen zich plaatsen voor de Paralympische Spelen. Alle deelnemers zullen tot het gaatje gaan. Spektakel gegarandeerd dus!”

Piloot gevraagd
Imke Brommer (21) voegde zich minder dan een jaar geleden op verzoek van de bondscoach bij de Nederlandse Para-cycling selectie. Niet omdat ze een lichamelijke of visuele beperking had, maar om als piloot de slechtziende Larissa Klaassen te ondersteunen op de tandem.

En ….. de Toegang is gratis.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn