RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Workshops, sprekers en AI tijdens Apeldoorn IT Congres

Het negende Apeldoorn IT Congres staat gepland op 23 november in Theater Orpheus. Deelnemers kunnen een  diepgaande duik verwachten in de nieuwste ontwikkelingen en innovaties binnen de IT-sector.

 

Tijdens het Apeldoorn IT Congres is er een uitgebreid programma, variërend van boeiende gastsprekers tot workshops. Deelnemers krijgen informatie over AI, security, data en applicatieontwikkeling. De sprekers komen van prominente bedrijven, onderwijsinstellingen en defensie.

 

Apeldoorn IT is al jaren een belangrijke speler in de organisatie van IT-gerelateerde evenementen. Het tweejaarlijkse IT Congres is slechts 1 van de vele initiatieven waarmee ze professionals binnen de sector willen inspireren en informeren.

 

Het Apeldoorn IT Congres begint donderdag 23 november om 8.00 uur en eindigt om 18.30 uur. De toegang is gratis, maar aanmelden vooraf is wel nodig. Dat kan via de website van Apeldoorn IT. 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn