RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Zin in een lekker uitje? Haal de gezelligheid met chocolade in huis

Hattum - Bonbon Atelier A3 is een enthousiaste onderneming onder leiding van chocolatier en patissier Jeroen en Agnes Kikkert. “Samen met mijn medewerkers willen wij graag onze passie voor Chocolade en Patisserie met zoveel mogelijk mensen delen”.

Zakelijke markt weggevallen
Ook Jeroen merkt de gevolgen van de corona-maatregelen. Jeroen vertelt: ”Evenementen en beurzen zijn afgelast. Mijn zakelijke markt aan (banket)bakkers, exclusieve restaurants-hotels en delicatessen winkels is hiermee tijdelijk weggevallen”.

Lichte stijging particuliere verkoop
Wel merkt hij een lichte stijging van de particuliere markt op. “Wij zijn gewoon geopend. Onze vaste klanten weten de weg naar onze winkel te vinden. Ik merk dat de klanten de gezelligheid in huis halen”.  

Bestellen en bezorgen
En mocht u liever in deze omstandigheden thuisblijven? Wij bezorgen graag uw bestelling in de wijde omgeving. Al onze producten worden op ambachtelijke wijze vervaardigd met uitsluitend hoogwaardige kwalitatieve grondstoffen. Uiteraard werken wij volgens de richtlijnen van RIVM en staat hygiëne bij ons op nummer één.

Workshops
Zodra de omstandigheden het toelaten herstarten wij weer onze workshops. Als u het leuk vindt om een workshop te volgen, raadpleeg HIER onze website voor het inschrijfformulier.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn