• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Zomer in Gelderland: oranjekoorts stijgt in Beemte Broekland

BEEMTE BROEKLAND - De hekkensluiter van deze week is Beemte Broekland. Het team is gebrand op een overwinning, maar wat wordt de opdracht en wat gaat er verder vandaag gebeuren?

Beemte Broekland wil uiteraard de mooiste plaats van Gelderland worden. Om die felbegeerde titel te krijgen, moet het team hun best doen zoveel mogelijk punten te scoren op de verschillende ZiG-spelonderdelen tijdens de uitzending én in de voorbereiding. 

Opdracht: bouw de Wilhelminakerk na

De opdracht voor het team in Beemte Broekland is als volgt:

De tekst gaat verder onder de video.

Stemmen

In de aanloop naar Zomer in Gelderland kon er al worden gestemd op de deelnemende plaatsen en dat is ook volop gedaan. Deze stemmen worden opgeteld bij de stemmen die er vandaag, op de dag van de uitzending, nog worden verzameld. Hoe werkt dat stemmen eigenlijk? De instructies vind je hier

Volg het team op de voet

Voorgaande jaren kon je de teams volgen via het ‘zomerblog’. Dit jaar doen we het een tikkie anders en kun je alle updates rondom het team en het programma vinden op de Facebookpagina van Zomer in Gelderland

Kom je langs?

Het team kan ook punten verdienen door het plein zo vol mogelijk te krijgen. Lijkt het je leuk om een kijkje te nemen tijdens de uitzending? Kom dan naar dorpshuis Ons Huus, Beemterweg 25a. Zorg dat je er uiterlijk om 18.00 uur bent, want dan gaan we het publiek tellen. Je kunt er natuurlijk ook een dagje uit van maken. Kijk dan nog even de uitzending van Op weg naar Zomer in Gelderland terug. Wie weet kom je nog een leuke activiteit tegen, die je voordat je naar het plein komt, kunt gaan doen.

De tekst gaat verder onder de video.

ZiGpraot

Ben je niet op het plein? Jammer, maar dat betekent niet dat je niets meekrijgt van de uitzending. Kijk vanavond om 18.20 uur naar tv Gelderland of kijk live via gld.nl. Na de uitzending gaan we (live) door op Facebook met ZiGpraot. Huh, wat? Moltalk (na Wie is de Mol), Eilandpraat (na Expeditie Robinson), misschien ken je die ‘napraat’ programma’s wel. Wij willen niet achterblijven en komen dit jaar met: ZiGpraot. We kletsen na de uitzending (rond 18.55 uur) op tv nog even gezellig door op de Facebookpagina van Zomer in Gelderland. Tijdens ZiGpraot is niets te gek. Heb je een vraag voor Angelique, één van de teamleden of misschien wel ons jurylid Reinoud van Assendelft de Coningh? Of wil je graag je hoelahoep kunsten laten zien? Schroom niet!

Kijk hier ZiGpraot vanuit Varssel terug.

De tekst gaat verder onder de video.

Zomer in Gelderland zie je van 6 t’m 24 augustus elke werkdag om 18.20 uur bij Omroep Gelderland. 

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Stuur ons een WhatsApp bericht!
Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur ons een bericht op 055-5335166 of stuur een mail: redactie@rtv-apeldoorn.nl!

Het weer in Apeldoorn

Weersverwachting
Apeldoorn

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Non Stop Music
16:00 tot 17:00

Nu op TV Apeldoorn

Kabelkrant
12:00 tot 18:00