RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Zomerprogramma sociaal cultureel werk Stimenz Apeldoorn

APELDOORN - Het zomerprogramma 2020 van het sociaal cultureel werk van Stimenz staat weer bol van leuke, ontspannende en creatieve activiteiten. Voor iedereen is er wat te doen zoals: wandelen, fietsen, Zumba, diverse buurtpicknicks, workshops tekenen, schilderen of fotografie.

Hier een kleine greep uit een van de vele activiteiten.

Dinsdag 28 juli
Wandeling, een ommetje Matenpark
De wandeling gaat langs vijvers, bosschages, houtwallen en graslandjes. Vanaf de heuvels en bruggen -die allemaal een naam hebben -heb je uitzicht over delen van het park. Het park is niet alleen aantrekkelijk voor de mens maar ook voor kleine zoogdieren, vogels en insecten. In dit natuurlijke park staan veel inheemse bomen, struiken en kruiden. In de vijvers leven veel vissen. Tijd: 14.00-15.30 uur Kosten: €3,00 inclusief route, drinken en iets lekkers.

Locatie: Startplaats bij Wijkcentrum de Stolp
Aanmelden: 06-418 314 63 of via a.smits@stimenz.nl

Maandag 24 augustus
Fietstocht Zuid Apeldoorn
Deze route van 35 km gaat dwars door het Zuiden van Apeldoorn met zijn omliggende dorpen. Geef uw ogen de kost, en geniet van de natuur die deze regio te bieden heeft. We fietsen in kleinere groepjes. Tijd: Start tussen 09.00 en 15.00uurKosten: €3,00 inclusief de fietsroute en wat drinken en iets lekkers.

Locatie: Startplaats bij ’t Vogelnest, Spreeuwenweg 1A Apeldoorn
Aanmelden: 06-418 314 63 of via a.smits@stimenz.nl

Kijk HIER voor een overzicht van alle activiteiten en kosten. (Houd rekening met gepast en contant betalen.)

Wil je weten welke sportieve en creatieve activiteiten er nog meer in Apeldoorn plaatsvinden? Kijk dan ook op www.veiligsporten.nu daar staan alle activiteiten per gemeente op een rij.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn