RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Zonder rijbewijs 70 kilometer te hard

APELDOORN - De politie in Apeldoorn heeft een automobilist aangehouden die 70 km/uur te hard reed. Hij reed ongeveer 100 km/uur in een zone waar 30 kilometer is toegestaan.

Volgens het bericht op Facebook trof de politie een automobilist aan, die misschien niet over een rijbewijs beschikte. Na het geven van een stopteken, ging de bestuurder er vandoor. Hij reed daarbij 70 kilometer harder dan toegestaan in een zone waar je 30 mag.

Uiteindelijk verloor de bestuurder de macht over het stuur op de Waterlei en botste tegen een transformatorhuisje. De bestuurder bleek vervolgens niet over een rijbewijs te beschikken. De auto was onverzekerd en had geen geldige APK.

Er zaten ook nog twee passagiers in de auto. Iedereen bleef ongedeerd. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn