RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Zweedse Edvin Svärd gaat spelen voor Draisma Dynamo

De stichting Topvolleybal Dynamo is achter de schermen al druk bezig met voorbereiden van een kampioenswaardige spelersgroep voor het seizoen 2023-2024. Bestuurslid technische zaken Wim Jonker is daarom blij om te kunnen meedelen dat de eerste nieuwe aanwinst inmiddels is vastgelegd. Libero Edvin Svärd zal na de zomer het shirt van Draisma Dynamo dragen. De Zweedse international maakt na dit seizoen de overstap van Simplex SSS de Draisma Dynamo Arena.

,,We volgen Edvin al sinds hij in Nederland speelt. In onze ogen behoort hij tot de beste Libero’s in de eredivisie. Hij maakt een degelijke betrouwbare indruk. Qua opbouw past hij bovendien uitstekend in de selectie die we willen samenstellen. We zoeken voor komend seizoen toch naar iets meer balans tussen ervaring en jeugd. We verwachten dat Edvin een toevoegende waarde kan zijn en zich bij ons kan ontwikkelen’’, vertelt Wim Jonker dat hij hoge verwachtingen heeft van de nieuwe aanwinst.

Edvin Svärd, die op 29 maart zijn 24e verjaardag viert, is afkomstig uit Falkenberg. Namens het plaatselijke VBK volleybalde hij 5 jaar in de Elitserien, de hoogste speelklasse in Zweden. Afgelopen zomer verhuisde hij naar Barneveld.

,,Op goede dagen ben ik 1,86 meter. Mijn taak is het om in het achterveld de passing en de verdediging goed neer te zetten. Ik ben blij en verheugd om voor deze grote club te mogen spelen. Het wordt een nieuw avontuur voor mij. Met nieuwe uitdagingen, nieuwe coaches en nieuwe teamgenoten’’, kijkt de toekomstige Draisma Dynamo-speler er naar uit om komend seizoen met Draisma Dynamo om de prijzen te spelen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn