RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Bijzondere gast tijdens Kerst-editie Muziek Melange

Kerstkransjes, kerstversiering en natuurlijk kerstmuziek. Op zondag 24 december is het zover: de grote Muziek Melange Kerstshow. Presentator Onno van der Kroft heeft voor deze speciale uitzending een bijzondere gast weten te regelen. Van 12.00 uur tot 17.00 uur te horen bij RTV Apeldoorn. 

,,Hierin is Wieteke van Dort telefonisch te gast'', verklapt Onno. ,,Natuurlijk kennen we haar allemaal als Tante Lien, maar ook uit de vele leuke jeugdseries zoals J.J. de Bom. Een iets minder bekende kant van haar, is haar luisterrepertoire. Zo vlak voor de kerst gaan we heerlijk genieten van mooi, rustige liedjes die zorgen voor een lach en een traan.''

Wieteke

In het tweede uur van de uitzending is er een telefonisch interview met Wieteke. En er is natuurlijk nog veel meer. Onno: ,,Het Volendamse duo Kees en Sonja heeft een heerlijke Kerst-cd uitgebracht. Zij vertellen hierover en natuurlijk zijn er prachtige nummers te horen. Ook zanger Damien van Elburg vertelt over zijn heerlijke country repertoire; 20 lentes jong en donkere, prachtige basstem. We gaan genieten van mooie nummers en misschien rustig meedeinen.''

Er wordt ook een goed doel aan deze uitzending gekoppeld, meldt Onno. ,,Ineke Heart zal uitleggen wat de Ben Heart Foundation doet. De stichting zorgt voor betere levensomstandigheden in onder meer Bali en is hier al jaren met hart en ziel mee bezig. De kerstmuziek die in deze uitzending gedraaid wordt is uitgekozen door Erik Valentijn, een vaste luisteraar van het programma.'' Ten slotte zal Onno nog een aantal mooie kerstgedichten voordragen. 

Luisteren dus! Zondag 24 december, live bij RTV Apeldoorn! Te beluisteren via rtv-apeldoorn.nl óf DAB+ kanaal 6D. 

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn