RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Geen uitzending van Radio Marihati op zondag 7 april

Er is dit weekend, zondag 7 april, geen uitzending van Radio Marihati. Dat maakt het radioprogramma van RTV Apeldoorn bekend op social media. ,,In verband met de zeer droevige gebeurtenis in het leven van presentatrice Lanny Dikmans is er aanstaande zondag (7 april) geen uitzending van Radio Marihati'', meldt het bericht. 

Radio Marihati is het amusementsprogramma voor de Indische, Molukse gemeenschap en belangstellenden in de breedste zin van het woord. Het programma brengt informatie over Pasar Malams, exposities, feest- en dansavonden, nieuwe CD’s, kookrecepten, gedichten, verhalen, vertellingen en boeken. Aangevuld met Indo Rock en andere Indonesische en Molukse muziek aangevuld met country, oldies en evergreens. 

RTV Apeldoorn zorgt ervoor dat er in de uitzenduren, van 9.00 tot 11.00 uur, non-stop muziek te horen is. Dit zal dan aangepaste muziek zijn in verband met de droevige gebeurtenis. 

Radio Marihati is normaal gesproken elke zondag van 9.00 tot 11.00 uur te horen bij RTV Apeldoorn. Te beluisteren via rtv-apeldoorn.nl of DAB+ kanaal 6D.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn