RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuw programma bij RTV Apeldoorn: de Weekend-Wekker

Je weekend beginnen met de lekkerste en nieuwste muziek? Dat kan vanaf komende zaterdag, 17 juni, bij RTV Apeldoorn. Dan begint presentator Hardy Altena met zijn nieuwe radioprogramma: de Weekend-Wekker. Vanaf dan hoor je dit programma elke zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur.

Hardy geeft je de lekkerste start van je weekend in dit nieuwste radioprogramma bij RTV Apeldoorn. Waar de heetste hits afgewisseld worden met bekende classics. Met vaste onderdelen als de ‘Release Radar’. ,,Ik neem de belangrijkste releases door van die dag ervoor, vrijdag is namelijk  release-day’’, legt Hardy uit. 

Ook hoor je ‘Transaviapeldoorn’ waarin Hardy samen met jou een ander land bezoekt. ,,Daar kijken we wat er bovenaan de hitlijst staat, en die plaat draaien we uiteraard.’’ Ten slotte is het programma ook nog interactief. Hardy: ,,Doe gezellig mee met de ‘Quote Quiz’; ik noem een quote/mooie zin uit een nummer en het is aan de luisteraar om te raden welk liedje ik zoek.’’

Nieuwe stap

Tot kort geleden presenteerde Hardy, nu bijna een jaar actief voor RTV Apeldoorn, het radioprogramma de Zaterdagmiddagmix. ,,Super leuk om te doen, heel gezellig ook omdat dit programma altijd door 2 mensen gepresenteerd wordt. Maar het is tijd voor een nieuwe stap. Het lijkt me ontzettend leuk om mezelf verder te ontwikkelen als radiomaker omdat hier het presenteren en de techniek echt samenkomen!’’

Luisteren dus, elke zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur! Hoe? Dat kan via rtv-apeldoorn.nl of DAB+ kanaal 6D.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn