RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuwe vaste items in de Zaterdagmiddagmix

Het radioprogramma de Zaterdagmiddagmix introduceert 2 nieuwe vaste items. Een daarvan is onlangs al gestart: het Aanpakkerscafé. Het tweede nieuwe vaste item start morgen, zaterdag 27 januari: Buddy to Buddy.

Elke tweede zaterdag van de maand hoor je rond 14.30 uur Jeroen Berends. Hij is een van de Apeldoornse 'Aanpakkers' en helpt Apeldoorners die moeite hebben met rondkomen. Vanuit de gemeente houden de 'Aanpakkers' zich daarmee bezig, zeker in deze tijd waarin alles duurder wordt en steeds meer mensen in de financiële problemen komen. Ook neemt hij regelmatig iemand mee. Zo neemt hij op de tweede zaterdag van februari iemand mee die alles kan vertellen over 'vroegsignalering'. Heb jij vragen over rondkomen? Stuur ze in via de Facebookpagina van de Zaterdagmiddagmix

Buddy to Buddy

Vanaf morgen, zaterdag 27 januari, hoor je dus ook een interview over en met Buddy to Buddy Apeldoorn. Daarbij worden nieuwkomers die hun land van herkomst moesten verlaten gekoppeld aan stads- of dorpsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses. En zij komen vanaf nu dus elke laatste zaterdag van de maand rond 14.30 uur zelf bij ons langs om te vertellen over hoe dat in z'n werk gaat. En elke vrijdag plaatsen we al een verhaal hierover op onze website. Het eerste verhaal volgt later vandaag. 

Je hoort de Zaterdagmiddagmix van 13.00 tot 16.00 uur, live bij RTV Apeldoorn via rtv-apeldoorn.nl of DAB+ kanaal 6D.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn