RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

RTV Apeldoorn live bij Apeldoorn Cup 2023

De strijd om de Apeldoorn Cup zal zich ook dit jaar afspelen op de velden van WSV aan de Voorwaarts.  Start is komende zaterdag, 19 augustus, met de eerste wedstrijd om 13.00 uur tussen AGOVV en Columbia. RTV Apeldoorn is er live bij en doet verslag van alle wedstrijden.

Op zaterdag 19 en zaterdag 26 augustus doen we dat (voor een deel) ook vanaf locatie, tot 16.30 uur.  Overige wedstrijden op die dagen en de tussenliggende speeldagen, dinsdag 22 en donderdag 24 augustus komt de uitzending uit onze studio, maar het verslag zoals je dat van ons gewend bent vanaf de velden. De radio-uitzendingen op 22 en 24 augustus starten om 19.00 uur.

Naast het radioverslag zullen we de finale, in samenwerking met het mediateam van CSV Apeldoorn, ook live streamen op ons YouTube kanaal.  Deze uitzending start op zaterdag 26 augustus om 17.00 uur en zal duren tot en met de prijsuitreiking. De presentatie is dan in handen van Belinda Kerkhove.

Luisteren kan via DAB+ kanaal 6D en natuurlijk via onze website

Voor het wedstrijdschema zie de Facebookpagina van de Apeldoorn Cup of de website van WSV Apeldoorn.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn