RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sport bij RTV Apeldoorn: 11 en 12 februari

Sportliefhebbers kunnen het aankomende weekend veel terecht bij RTV Apeldoorn. De verslaggevers zijn weer ter plaatse bij verschillende sportwedstrijden. En een extra sportuitzending op zaterdagavond.

Zo hoor je live verslag van de wedstrijd CSV Apeldoorn die op bezoek gaat bij WV-HEDV in Amsterdam. Eerst vanaf 14.30 uur in de Zaterdagmiddagmix en daarna van 16.00 tot 17.00 uur bij Apeldoorn Sport.

Op zaterdagavond kan je luisteren naar een extra sportuitzending. Daarin doen Belinda Kerkhove en Henk van de Put verslag van de wedstrijd Columbia-WSV. Alles aan elkaar gepresenteerd door Gerard Phylipsen. 

Zondag

De dag daarna, op zondag, hoor je in de sportuitzending ook weer live verslag. Dit keer van de ontmoeting Loenermark - SC Klarenbeek in 4F. En tot slot bellen we met AHV Achilles om alles te horen over de verrichtingen op H1.

 

 

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn