RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sport bij RTV Apeldoorn: 11 en 12 mei

Er staat een vol sportweekend voor de deur. Uiteraard zijn de verslaggevers van RTV Apeldoorn er weer bij en kan jij vanuit je luie stoel volgen hoe de wedstrijden verlopen. 

Zaterdag 2 wedstrijden: om te beginnen AGOVV tegen SV Hatto Heim (2H). De start is om 15.00 uur, met verslag van Henk van de Put. Verder ontvangt Groen Wit ’62 SV Juliana ’31 (3A). Die wedstrijd begint om 14.45 en hierbij zorgt Jan ten Hove voor het verslag.

Zondag aandacht voor Loenermark waar Activia (4E) op bezoek komt, het verslag komt voor rekening van Dick van Bloemendal. VV Beekbergen krijgt VVO (3B) op bezoek, Henk van de Put doet verslag vanaf Sportpark Veldhof en tot slot ook in 4E is Gerard Phylipsen op Sportpark de Pauw in Klarenbeek bij de wedstrijd SC Klarenbeek tegen WWNA. Alle wedstrijden beginnen om 14.00 uur.

Natuurlijk ook weer aandacht voor de ontwikkelingen bij AHV Achilles met Dick van Groen.

Luisteren dus! Zaterdag én zondag, live bij RTV Apeldoorn! Te beluisteren via rtv-apeldoorn.nl óf DAB+ kanaal 6D. 

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn