RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sport bij RTV Apeldoorn: 13 en 14 april

Denise Veeneman, Dick van Bloemendal, Henk van de Put en Gerard Phylipsen. Het zijn de sportverslaggevers van RTV Apeldoorn die komend weekend op pad gaan. Ze houden je gedurende het weekend met hun radioverslag op de hoogte van de laatste sportstanden en -nieuwtjes.

Zaterdag doen we verslag van de wedstrijd CSV Apeldoorn tegen ASV Dronten, start van deze wedstrijd is 15.00 uur: verslag door Denise Veeneman. 

Zondag is er aandacht voor AZC tegen Robur et Velocitas (3B), start om 14.00 met Dick van Bloemendal. Verder gaat Loeneremark op bezoek bij SC Klarenbeek (4 E), start ook om 14.00 met Henk van de Put.

Als zaterdag de beslissing valt voor Draisma Dynamo (3e wedstrijd van best of five om het landskampioenschap) dan gaat Gerard Phylipsen zondag naar AMHC om verslag te doen van de wedstrijd tegen Roden (H1) die start om 14.45. 

Is de strijd om de titel bij het Volleybal nog niet beslist, dan gaat Gerard naar de Dynamohal voor de ontmoeting Draisma Dynamo tegen Lycurgus (4e wedstrijd van best of five).

Natuurlijk ook weer aandacht voor de ontwikkelingen bij AHV Achilles met Dick van Groen.

Luisteren dus! Zaterdag én zondag, live bij RTV Apeldoorn! Te beluisteren via rtv-apeldoorn.nl óf DAB+ kanaal 6D. 

 

 

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn