RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sport bij RTV Apeldoorn: 13 en 14 mei

Een drukke sportagenda komend weekend. Uiteraard is RTV Apeldoorn er weer live bij. Je hoort verslag in verschillende radioprogramma's.

We beginnen zaterdag in de Zaterdagmiddagmix. CSV Apeldoorn is op bezoek in Zwolle bij VV Berkum. De wedstrijd start om 14.45 uur en Denise Veeneman doet verslag. Daarnaast begint om 15.00 uur de wedstrijd AGOVV – ZAC op Sportpark Berg en Bosch. Henk van de Put is er live bij. Na de Zaterdagmiddagmix hoor je de verslaggevers nog tussen 16.00 en 17.00 in Apeldoorn Sport. 

Zondag

Op zondag doen we verslag van 2 wedstrijden in de klasse 3D, KCVO ontvangt (in Vaassen) Robur et Velocitas. De aftrap is om 14.00 uur en Belinda Kerkhove is er voor ons bij. Ook om 14.00 wordt er afgetrapt in Holten, daar is Albatross op bezoek bij VV Holten en daar zit Dick van Bloemendal voor ons langs de lijn.

Ten slotte kijken we met Dick van Groen, vooruit naar het Beach handbaltoernooi bij AHV Achilles op 18, 19 en 20 mei.

Luisteren dus weer! Via rtv-apeldoorn.nl óf via DAB+ kanaal 6D. 

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn