RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sport bij RTV Apeldoorn: 14 en 15 oktober

Alles meekrijgen van de sportwedstrijden van de Apeldoornse clubs? Dan kan je maar beter naar RTV Apeldoorn luisteren komend weekend. Zoals altijd zijn onze verslaggevers weer op pad om jou op de hoogte te houden van de actuele standen en ontwikkelingen.

 

Te beginnen met Denise Veeneman. Zij is zaterdag bij de wedstrijd NSC - CSV Apeldoorn, op Sportpark De NSC Burcht (Nijkerk). Deze begint om 14.30 uur. Iets voor aanvang hoor je haar al in de Zaterdagmiddagmix (13.00-16.00 uur) en daarna ook nog in Apeldoorn Sport (16.00-17.00 uur). 

Zondag besteden we aandacht aan de ontmoeting SC Klarenbeek tegen Voorst. De start is om 14.00 uur met verslag van Dick van Bloemendal. Ook is Gerard Phylipsen aanwezig bij de volleybaltopper Dynamo tegen Lycurgus in Omnisport die ook om 14.00 zal starten. 

Natuurlijk nemen we ook de laatste ontwikkelingen door bij AHV Achilles met Dick van Groen.

Luisteren dus! Zaterdag én zondag, live bij RTV Apeldoorn! Te beluisteren via rtv-apeldoorn.nl óf DAB+ kanaal 6D. 

 

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn