RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sport bij RTV Apeldoorn: 23 en 24 september

De zomer zit er weer op, ook voor de Apeldoornse sporters. Het komende weekend staat het eerste competitieweekend weer voor de deur. Dat betekent dat je bij RTV Apeldoorn weer heel veel sport meekrijgt. De verslaggevers gaan weer op pad en doen live verslag tijdens de verschillende radioprogramma's op zaterdag én zondag.

Zaterdag in de Zaterdagmiddagmix van 13.00 tot 16.00 uur hoor je Denise Veeneman. Zij is aanwezig bij CSV Apeldoorn tegen Voorwaarts Twello. Deze wedstrijd begint om 15.00 uur. Na de Zaterdagmiddagmix hoor je het vervolg van de wedstrijd tijdens Apeldoorn Sport van 16.00 tot 17.00 uur. 

De dag daarna, zondag, is er aandacht voor 3 wedstrijden die allemaal om 14.00 uur gaan aftrappen. Allereerst is Henk van de de Put bij de wedstrijd op het Lonapark in Loenen tussen VV Loenermark en Albatross in de klasse 4E.

Op sportpark de Winkewijert ontvangt Columbia SC Varsseveld (klasse 2G) is Belinda Kerkhove en Dick van Bloemendal is tot slot bij de ontmoeting SV Orderbos tegen Robur et Velocitas (3B) in sportpark Orderbos.

Natuurlijk nemen we ook de laatste ontwikkelingen door bij AHV Achilles met Dick van Groen.

Luisteren dus! Zaterdag én zondag, live bij RTV Apeldoorn! Te beluisteren via rtv-apeldoorn.nl óf DAB+ kanaal 6D. 

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn