RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sport bij RTV Apeldoorn: 3 en 4 februari

Met de Midwinter Marathon voor de deur belooft het een actief en druk sportweekend te worden. Uiteraard zijn wij erbij. En je hoort nog veel meer sportupdates.

Zaterdag in de Zaterdagmiddagmix en daarna (16.00-17.00 in Apeldoorn Sport, live verslag van: ZVV ’56 tegen ASV Alexandria, aanvang 15.00 uur met verslag van Gerard Phylipsen.

Midwinter Marathon

Zondag doen we dus verslag van de Midwinter Marathon, natuurlijk vanaf start/finish op de Loolaan, maar Tim Schell en Jan ten Hove doen ook verslag vanuit een van de volgauto’s bij de diverse afstanden. Het verslag van de Midwintermarathon begint vanaf 11.00 uur in het programma Muziek Melange. Vanaf 14.00 loopt dat door in de reguliere sportuitzending met ook voetbal, de wedstrijd  Albatross tegen Loenermark  met verslag van Gerard Phylipsen, start is 14.00 uur.

Daarnaast hebben we ook aandacht voor de carnavalsloop bij AGOVV en natuurlijk, ook deze zondag de ontwikkelingen bij AHV Achilles met Dick van Groen.

Luisteren dus! Zaterdag én zondag, live bij RTV Apeldoorn! Te beluisteren via rtv-apeldoorn.nl óf DAB+ kanaal 6D. 

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn