RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sport bij RTV Apeldoorn: 3 en 4 juni

Het komende weekend bij RTV Apeldoorn besteden we weer aandacht aan de sport in Apeldoorn. Onze verslaggevers gaan weer op locatie en houden je volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Zo hoor je zaterdag in de Zaterdagmiddagmix en daarna (16.00-17.00 in Apeldoorn Sport), live verslag van de wedstrijd van CSV Apeldoorn. Zij zijn op bezoek in Montfoort, bij Montfoort SV ‘19. De wedstrijd start 14.30 en Denise Veeneman is erbij. 

Daarnaast hoor je 15.15 Jan ten Hove. Hij doet verslag van de wedstrijd Apeldoornse Boys – SDS ’55, die gespeeld gaat worden op Sportpark Malkenschoten.

Zondag

Dan is er ook nog sport op zondag. Dick van Bloemendal is bij 4F Holten tegen SV Orderbos, aanvang 14.00 uur. In 3D ontvangt Groen Wit ’62 op Sportpark de Maten VV Lettele vanaf 14.30 uur. Verslaggever daar is Henk van de Put

Verder aandacht voor de Noord-Nederlandse Bokskampioenschappen in de bokshal van Boksclub ABCC Apeldoorn op 11 juni met Eduard van Uffelen, Trainer Coach Boksclub ABCC Apeldoorn.

Luisteren dus weer! Via rtv-apeldoorn.nl óf via DAB+ kanaal 6D. 

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn