RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sport bij RTV Apeldoorn: 30 september en 1 oktober

De sportverslaggevers staan alweer te trappelen om op pad te gaan dit weekend voor RTV Apeldoorn. Want uiteraard hoor je zaterdag én zondag de laatste standen, updates en ontwikkelingen over de sport in Apeldoorn.

Zaterdag hoor je eerst in de Zaterdagmiddagmix tussen 13.00 en 16.00 uur live verslag van de wedstrijd AGOVV tegen VV SVI op Sportpark Berg en Bos. De wedstrijd start om 15.00 uur en Denise Veeneman is erbij. Na 16.00 uur gaat ze verder met het vervolg van de wedstrijd in Apeldoorn Sport. 

Dan zondag. We besteden aandacht voor 2 wedstrijden: als eerste om 14.00 de ontmoeting WWNA tegen CCW ’16. De aftrap is om 14.00 uur,  met verslag van Jan ten Hove. Om 14.30 zijn we ook bij de wedstrijd TKA – Terwolde met Gerard Phylipsen.

Natuurlijk nemen we ook de laatste ontwikkelingen door bij AHV Achilles met Dick van Groen en Wim van Beek (AV ’34) praat ons bij over de KleefRUN (7 okt) en de ParcSpelderholt loop (15 okt).

Luisteren dus! Zaterdag én zondag, live bij RTV Apeldoorn! Te beluisteren via rtv-apeldoorn.nl óf DAB+ kanaal 6D. 

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn