RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sport bij RTV Apeldoorn: 6 en 7 mei

Ook het komende weekend zijn de Apeldoornse sportclubs weer druk met het spelen van wedstrijden. En zoals elke week is RTV Apeldoorn daarbij.

Zaterdag in de Zaterdagmiddagmix hoor je Denise Veeneman. Zij is vanaf 15.00 uur bij de wedstrijd CSV Apeldoorn tegen AVV Swift in Sportpark Orderbos. Na de Zaterdagmiddagmix doet ze ook nog verslag in Apeldoorn Sport, van 16.00 tot 17.00 uur. 

De dag daarna, op zondag, beginnen we met de stand van zaken in de diverse klassen bij de Apeldoornse clubs met Jan ten Hove en Belinda Kerkhove. Vanaf 14.45 doet Gerard Phylipsen verslag van de hockeywedstrijd AMHC tegen Abcoude.

Daarnaast praten we uitgebreid met Han ten Hove, trainer/coach van Moutainbike club Bar End over de stand van zaken in het mountainbiken.

Luisteren dus weer! Via rtv-apeldoorn.nl óf via DAB+ kanaal 6D.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn