RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sport bij RTV Apeldoorn: 7 en 8 oktober

Het komende weekend bij RTV Apeldoorn, besteden we uiteraard weer aandacht aan de sport in Apeldoorn. Geen zin om de deur uit te gaan ervoor? Luister dan naar RTV Apeldoorn en je hoort precies wanneer er waar gescoord wordt.

Zaterdag in de Zaterdagmiddagmix (13.00-16.00 uur) eerst live verslag van de wedstrijd Dos Kampen tegen AGOVV in Kampen. Henk van de Put is er live bij. De wedstrijd begint om 15.00 uur en je hoort Henk ook na 16.00 uur nog, tijdens het laatste deel van de wedstrijd.

Net als Denise Veeneman overigens. Zij is bij CSV Apeldoorn tegen SC Bemmel. Ook deze wedstrijd begint om 15.00 uur. 

Zondag 

De dag erna, op zondag, is er aandacht voor (in ieder geval) 2 wedstrijden. Als eerste de ontmoeting Voorwaarts T tegen WWSV, met verslag van Belinda Kerkhove. Daarnaast is er de wedstrijd Beekbergen tegen Robur et Velocitas met Henk van de Put.  Beide wedstrijden starten om 14.00 uur.

Natuurlijk nemen we ook de laatste ontwikkelingen door bij AHV Achilles met Dick van Groen.

Luisteren dus! Zaterdag én zondag, live bij RTV Apeldoorn! Te beluisteren via rtv-apeldoorn.nl óf DAB+ kanaal 6D. 

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn