• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Amuzant

Amuzant

Ben jij een liefhebber van blaasmuziek? Dan ben je op het goede adres bij radioprogramma Amuzant! Amuzant is het programma voor liefhebbers van blaasmuziek en heeft tot doel deze vorm van muziek een “breder” podium te geven. Elke week neemt presentatrice Riet Welgraven u mee om te genieten van Blaasmuziek. Het programma beperkt zich niet tot het uitzenden van de alom bekende blaaskapellen zoals Harmonie, Fanfare, Brassband, maar er komen ook andere stijlen blaasmuziek van kapellen, bands en ensembles met op de playlist te staan, zoals Böhmisch of Mährisch. Naast het afspelen van de muziek wordt er regelmatig informatie gegeven over bijvoorbeeld: componisten, muziekstijl, uitgebrachte CD’s en dergelijke. Veelal is het programma gerelateerd aan een thema.

Evenementen

Wilt u uw muziekvereniging eens onder de aandacht van luisteraars brengen, ook dat is mogelijk doormiddel van een interview. Organisatoren die een evenement op de agenda hebben staan dat aan blaasmuziek gerelateerd is worden uitgenodigd om tijdens de uitzending de luisteraars uitgebreid te informeren. Dit kan zowel telefonisch, maar ook op bezoek tijdens de live-uitzending in de studio. Tevens wordt de mogelijkheid geboden om evenementen aan te kondigen via de agenda op de Website en Facebook Amuzant, of een korte mededeling tijdens de uitzending. De informatie voor evenementen moet ruim vier weken voor uitzenddatum aanleveren.

Regionaal:

RTV-Apeldoorn is er vooral voor de regio Apeldoorn, maar ook evenementen die buiten de regio plaatsvinden krijgen bij ons een podium. Zoals agenda’s concoursen en festivals. Via internet is de uitzending wereldwijd te beluisteren. Momenteel verheugen wij ons al op vele luisteraars uit België, Duitsland en Oostenrijk.

Meer informatie over Amuzant en nieuws blaasmuziek: www.amuzant.info / Facebook Radio Amuzant

Samenstelling en presentatie : Riet Welgraven

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / telefoon: 0657315296

Uitzendingen: dinsdagavond van 20.00 tot 21.00 uur . Herhaling op zondag van 18.00 tot 19.00 uur. Uitzending gemist via onderstaande button.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn

Amuzant
Informatie


   

Uitzending op:
Dinsdag van 20:00 tot 21:00

Zondag van 18:00 tot 19:00

(herhaling)

Amuzant
Uitzending Gemist


Dinsdag 20:00 tot 21:00
Zondag 18:00 tot 19:00

Laatste nieuws uitzending

woningbrand aan de Viltmakersdonk

Auto op zijn kant na botsing met boom

Bert Schüssler Ridder in de orde van Oranje Nassau

Load more...