RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoorn Sport

Elke zondagmiddag het sportprogramma met live verslagen van sportwedstrijden op zondagmiddag, ruststanden en einduitslagen van competities met Apeldoornse clubs die op zondag spelen. Verder zijn er interviews, studiogasten en sportnieuwtjes uit de regio. Ook besteden we aandacht aan de grote sportevenementen in Apeldoorn en omstreken. Denk hierbij aan de Midwintermarathon, AFAS Tennis Classics en baanwielrennen.

Apeldoorn Sport is nog steeds op zoek naar nieuwe collega's op het gebied van presentatie en verslaggeving. Voor het lokale sportprogramma zoeken wij mensen die verslag willen doen van diverse sportwedstrijden op de zondagmiddag, maar ook presentatoren met een interesse in sport. Momenteel bestaat ons programma uit voetbal, hockey, volleybal, biljart en handbal. Uiteraard zijn wij nog op zoek naar meer (club)correspondenten in de andere sporttakken. Dus ken jij iemand of lijkt het je zelf wat om iets te betekenen voor het lokale sportprogramma stuur dan een mail of stuur een bericht via Twitter ofFacebook. Ervaring is niet nodig, maar wel handig.

Presentatie: Gerard Phylipsen, Belinda Kerhoven, Edwin Bloemendaal en Ruud van Veldhuizen
Techniek: Erik Bresser, Timo Dierderink , Robin Rooyakkers en Marisabel Meyer
Redactie: Gerard Phylipsen

Vaste Verslaggevers: Dick van Bloemendal, Jan ten Hove , Gerard Phylipsen,Hessel van der Wal, Armon Veeneman en Belinda Kerkhoven
Vaste Correspondenten: Christiaan Buitenhuis (namens WWNA), Dick van Groen (namens Archilles), Alex Vlessert en Eric Meijer  (names Alterno) en Arie Verbeek (namens Dynamo)

Het weer in Apeldoorn

Weersverwachting
Apeldoorn

Nu op Radio Apeldoorn

Nu op TV Apeldoorn

Nieuws en weer
18:00 tot 24:00
Editie: maandag - elk half uur

De Matinee
Informatie


 

Uitzending op:
Maandag van 14:00 tot 16:00

Dinsdag van 14:00 tot 16:00

Woensdag van 14:00 tot 16:00

Donderdag van 14:00 tot 16:00

Vrijdag van 14:00 tot 16:00

De Matinee
Uitzending Gemist


Maandag 14 tot 15
Maandag 15 tot 16
Dinsdag 14 tot 15
Dinsdag 15 tot 16
Woensdag 14 tot 15
Woensdag 15 tot 16
Donderdag 14 tot 15
Donderdag 15 tot 16
Vrijdag 14 tot 15
Vrijdag 15 tot 16