• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

De Zaterdagmiddagmix

Elke zaterdagmiddag hoor je live bij RTV Apeldoorn de Zaterdagmiddagmix. Een mix van leuke actualiteiten, live interviews en soms ook sportflitsen brengen we van 13.00 tot 16.00 uur met de stemmen van onder andere Chantal Zwaag, Gert Mulder, Bert Fokkens, Robbie Veldwijk, Charlene Berkhout, Hetty Wennekendonk, Joost de Wilde, Marc Hoogkamp en Marsha Regensburg.

Tijdens de Zaterdagmiddagmix hoor je het laatste nieuws in en rondom Apeldoorn, allemaal voor jong en oud. Of het nou gaat om evenementen als het Drakenbootfestival, concerten in Gigant of Apeldoorners die ergens geld voor inzamelen, wij zorgen dat je de laatste nieuwtjes hoort. Niks te doen dit weekend? Blijf dan luisteren, want aan het eind van de middag ben je helemaal op de hoogte wat het weekend brengt en wat je kunt gaan doen.

Ook voor lekkere muziek ben je bij ons aan het goede adres. Verzoekjes zijn altijd welkom.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Non Stop Music
16:00 tot 19:00
Avondnieuws
17:00 tot 18:00

De Zaterdagmiddagmix
Informatie


    

Uitzending op:
Zaterdag van 13:00 tot 16:00

De Zaterdagmiddagmix
Uitzending Gemist


Zaterdag 13 tot 14
Zaterdag 14 tot 15
Zaterdag 15 tot 16

Laatste nieuws uitzending

Nieuws woensdag 2 december 2020

Nieuws dinsdag 1 december 2020

Nieuws maandag 30 november 2020

Load more...