• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

De Zaterdagmiddagmix

Elke zaterdagmiddag hoor je live bij RTV Apeldoorn de Zaterdagmiddagmix. Een mix van leuke actualiteiten, live interviews en soms ook sportflitsen brengen we van 13.00 tot 16.00 uur met de stemmen van onder meer Chantal Zwaag, Gert Mulder, Charlene Berkhout, Robbie Veldwijk, Charlene Berkhout, Hetty Wennekendonk, Joost de Wilde, Alma van de Blankevoort, Karin Weltje, Hieke Goos, Johan Luijkman en Marsha Regensburg.

Tijdens de Zaterdagmiddagmix hoor je het laatste nieuws in en rondom Apeldoorn, allemaal voor jong en oud. Of het nou gaat om evenementen als het Drakenbootfestival, concerten in Gigant of Apeldoorners die ergens geld voor inzamelen, wij zorgen dat je de laatste nieuwtjes hoort. Niks te doen dit weekend? Blijf dan luisteren, want aan het eind van de middag ben je helemaal op de hoogte wat het weekend brengt en wat je kunt gaan doen.

Ook voor lekkere muziek ben je bij ons aan het goede adres. Verzoekjes zijn altijd welkom.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn

De Zaterdagmiddagmix
Informatie


    

Uitzending op:
Zaterdag van 13:00 tot 16:00

De Zaterdagmiddagmix
Uitzending Gemist


Zaterdag 13 tot 14
Zaterdag 14 tot 15
Zaterdag 15 tot 16

Laatste nieuws uitzending

woningbrand aan de Viltmakersdonk

Auto op zijn kant na botsing met boom

Bert Schüssler Ridder in de orde van Oranje Nassau

Load more...