• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

De Zaterdagmiddagmix

Elke zaterdagmiddag hoor je live bij RTV Apeldoorn de Zaterdagmiddagmix. Een mix van leuke actualiteiten, live interviews en soms ook sportflitsen brengen we van 13.00 tot 16.00 uur met de stemmen van onder andere Chantal Zwaag, Gert Mulder, Bert Fokkens, Carolien Fortgens, Hetty Wennekendonk, Joost de Wilde en Marsha Regensburg.

Tijdens de Zaterdagmiddagmix hoor je het laatste nieuws in en rondom Apeldoorn, allemaal voor jong en oud. Of het nou gaat om evenementen als het Drakenbootfestival, concerten in Gigant of Apeldoorners die ergens geld voor inzamelen, wij zorgen dat je de laatste nieuwtjes hoort. Niks te doen dit weekend? Blijf dan luisteren, want aan het eind van de middag ben je helemaal op de hoogte wat het weekend brengt en wat je kunt gaan doen.

Ook voor lekkere muziek ben je bij ons aan het goede adres. Verzoekjes zijn altijd welkom.

Het weer in Apeldoorn

Weersverwachting
Apeldoorn

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Symfocity
20:00 tot 22:00

Kwestie van Ondernemen
Informatie


 

Uitzending op:
Donderdag van 16:00 tot 18:00

Kwestie van Ondernemen
Uitzending Gemist


Donderdag 16 tot 17
Donderdag 17 tot 18