• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Radio Marihati

Het amusementsprogramma voor de Indische, Molukse gemeenschap en belangstellenden in de breedste zin van het woord. Informatie over Pasar Malams, exposities, feest- en dansavonden, nieuwe CD’s…..kookrecepten….gedichten, verhalen, vertellingen en boeken. En luisteren naar Indo Rock en andere Indonesische en Molukse muziek aangevuld met country, oldies en evergreens. Een programma om heerlijk van te genieten.

Wilt u een verzoekplaat aanvragen? Dat kan! Er is echter 1 spelregel: uw aanvraag dient uiterlijk DONDERDAGAVOND bij ons binnen te zijn! U kunt er dan zeker van zijn, dat die plaat de zondag daarop volgend gedraaid wordt. Hartelijk dank voor uw medewerking in deze!

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn

Radio Marihati
Informatie


  

Uitzending op:
Zondag van 09:00 tot 11:00

Radio Marihati
Uitzending Gemist


Zondag 9 tot 10
Zondag 10 tot 11

Laatste nieuws uitzending

Nieuws dinsdag 26 mei 2020

Nieuws maandag 25 mei 2020

Nieuws vrijdag 22 mei 2020

Load more...