• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Swing and Sweet

Bij Swing & Sweet varieert de muziek van jazzy tot easy-listening, maar ze wijkt ook nog wel eens uit naar pop en country. De subtitel is: een programma rond big-bands, ballads en blues. Samensteller Ben Verhoeven laat zich niet leiden door tijdsperiodes of hitlijsten. Wat telt is de grote kwaliteit van de muziek en van de uitvoerende artiesten. Daarover wordt ook uitgebreid verteld en er wordt wat dieper op ingegaan. Vaak ook worden vergelijkingen getrokken tussen verschillende muziekstukken of uitvoerenden. De nummers worden altijd in hun geheel gedraaid en er wordt weinig door de muziek zelf heen gepraat.

Voorbeelden van veel gedraaide artiesten zijn: Frank Sinatra, Barbra Streisand, Ella Fitzgerald, Glenn Miller, Count Basie en Ben Webster, maar ook Billie Joel, Eric Clapton, Bette Middler, Norah Jones, Michael Bublé en Diana Krall. Ook Nederlands repertoire wordt natuurlijk niet vergeten. De stijl blijft altijd een vast gegeven: de muziek moet passen in het karakter van het programma, dus geen popritmes, maar swing, jazz, ballads en blues.
Tussen de muziek door wordt informatie gegeven over optredens, tentoonstellingen en manifestaties in Apeldoorn en omgeving op muzikaal en cultureel gebied.

Meer informatie en vorige afleveringen kunt u bekijken en beluisteren op www.ben-verhoeven.nl. Klik hiervoor op het wereldbolletje rechts op deze pagina.

De playlist van woensdag 16 oktober en zondag 20 oktober 2019:

UITVOERENDEN:

TITEL:

Barbra Lica

The birds and the bees

Barbra Streisand

Run wild

Frank Sinatra

How do you keep the music playing

Jeff Goldblum & Haley Reinhardt

My baby just cares for me

Jeff Goldblum & Gordon Haskel

Make someone happy

Stacey Kent

So nice

Michael Bublé & Cécile McLoren Allred

La vie en rose

ZAZ & Nikki Yanofsky

I love Paris / Jaime Paris

Caro Emerald

Dr. Wanna Do (acoustic version)

Jeff Cascaro

Love is in the air

Laura Fygi

Les feuilles mortes

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Apeldoorn Sport
14:00 tot 17:00

Swing and Sweet
Informatie


  

Uitzending op:
Woensdag van 21:00 tot 22:00

Zondag van 20:00 tot 21:00

(Herhaling)

Swing and Sweet
Uitzending Gemist


Woensdag 21:00 tot 22:00
Zondag 20:00 tot 21:00