RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Wild het weekend in

Op vrijdagavond staat er altijd maar één feest gepland: dat is namelijk het weekend dat weer begonnen is. Het is weer tijd voor familiebezoekjes, voetbal, bier drinken en films kijken. Maar het is vooral tijd voor feest in het weekend en dan ben je op vrijdagavond bij 'Wild het weekend in' aan het juiste adres. Joost de Wilde zal het feestgehalte tot het dak laten stijgen, met de beste muziek, de spectaculairste gasten en de meeste bizarre nieuwtjes.

Verwacht de meest uiteenlopende muziek van Polka tot Nederlandstalig en van Chap Hop tot Clownstep. Zegt je dat helemaal niks? Of wil je op de hoogte zijn van het laatste biernieuws, de gaafste feesten en gasten die je echt wil horen, luister dan elke vrijdagavond tussen 20-21 naar 'Wild het weekend in'.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn

Wild het weekend in
Informatie


 

Wild het weekend in
Uitzending Gemist


19:00 tot 20:00